Grand Square - PersondataforordningPersondataforordning

Foreningen Grand Square skal virke i overensstemmelse med EU’s persondataforordning og dansk databeskyttelseslov.

Foreningen indsamler og registrerer oplysninger om medlemmernes navn, adresse, telefon, e-mail, fødselsår og danseerfaring.

Oplysningerne er nødvendige for foreningens drift, herunder meddelelser til medlemmerne om kontingentopkrævning, danseplaner og ændringer hertil, særlige arrangementer, jule- og sæsonafslutning. Foreningen drives under folkeoplysningsloven med tilhørende nødvendige indberetninger til kommunen og til DGI/DIF.

På foreningens hjemmeside fremgår medlemmernes navn, e-mail, telefon samt oplysning om eventuel særlig funktion i foreningen (bestyrelsesmedlem, revisor, caller mm.). Desuden er der vedlagt et foto af de enkelte medlemmer.

På hjemmesiden er adgang til oplysninger om medlemmerne beskyttet af brugernavn og password.

Medlemslisten vedligeholdes af foreningens kasserer og sendes til bestyrelsens medlemmer og til foreningens callere.

Foreningen benytter manuel databehandling, og alle bestyrelsesmedlemmer og callere tager ansvar for at beskytte medlemmernes data.

Oplysningerne deles ikke med andre uden for foreningen udover hvad der måtte kræves af kommunen og/eller DGI/DIF.

Oplysningerne fra tidligere år slettes ikke systematisk, da der af og til opstår ønske/behov for at se historiske oplysninger som ”Hvem var medlem i år xxxx?” eller ”Hvornår startede medlemmet yyyy?”.

Har du som medlem af foreningen Grand Square kommentarer til eller indsigelser mod ovenstående bedes du rette henvendelse til bestyrelsens formand på mail: info@grandsquare.dk


15. juni 2018
Bestyrelsen i Grand Square